Ahoj bikery , rozhodujem sa medzi kupou spominanych bikov, bol by som rad keby ste mi poradili som zaciatocnik, ale viac sa priklanam k tomu Authoru dik za rady
ta "vidlica" RST je asi tak dobra ako je medzi pribormi dobry hlinikovy pribor zo skolskej jedalne, ta suntour je asi tak dobra ako ocelovy pribor zo skolskej jedalne
njn lenze v BB mi predajca povedal zevraj na vymenu sa to neda, že ako si to predstavujem a to by som musel kupit vidlu naviac a u nas v AUTHORE je to v pohode. BTW: veccsieho tupca ako toho co je veduci v maride BB som este nevidel.
Inak neviem preco ale skoro v kazdej kategorii osedlavaju biky s vidlami najmenej o jednu triedu nizsimi ako by mali mat oproti osatatnym komponentom na biku potom vela ludi meni tie vydli zbytocne a pokial nenajdu rozumneho predajcu s ktorým sa dohodnu o priplateni a vymene vidli tak je vzdy vidlica najslabsim clankom celeho biku - (pri kupe novych zlozenych bikov)
no byt tebou tak beriem jednoznacne tu meridu. dva roky som mal meridu matts sports 300V, od minulej stredy mam meridu tfs 500D a zatial som spokojny....teda, az na tu vidlu, ktoru samozrejme planujem menit asap, kedze ta tam doslova bije do oci
...veccsieho tupca ako toho co je veduci v maride BB som este nevidel.
Pravdepodobne to bude obchodnou politikou Meridy. Ani v Kosiciach a ani v Presove som u predajcu nepochodil s vymenou komponentu, vraj sa to neda. Je zvlastne, ze inde sa to da. Aj preto predajcovia merid vyzeraju ako tupci.
to hej, ale ked predajca nie je ochotny vidlu vymenit len ked si kupi este jednu je to dost smutne, inak tu meridu ma brat celkom sa mi paci len ma odradil ten pristup co tam zazil ked kupoval bike, este som pokukoval aj po specialized a rock machine ale tie su o dost drahsie.
Ja tu Meridu Matts 500 vlastním, síce bez kotúčov, vidlu som si dal vymeniť hneď pri kúpe a odrátali mi ju, ale rám mám Matts 300, pretože Matts 500 nemali 18". Vraj su tie rámy úplne také isté, je to pravda?
Ahoj bikery , rozhodujem sa medzi kupou spominanych bikov, bol by som rad keby ste mi poradili som zaciatocnik, ale viac sa priklanam k tomu Authoru dik za rady
cauko ja som si v stredu kupil merida matts tfs 300 d a je to fantazia............. ram je dobry...maju ho aj biky za ovela vyssie sumy.........ram je taky mohutny..., ten isty ram ma aj merida 500 tfs.... posobi aspon tak...............brzdy mam hydraulicke a je to parada.........trosku stlacim a uz aj stojim ako prikovany........heh................. ono zalezi ako si este nastavis tuhost vidlice...na take bezne vysantenie to staci ale tiez uvazujem cosi potom kupit myslim vidlicu ked sa tato znici...ale ked je zaruka tak na co........
este som cel. ak budes kupovat tu meridu tak si pytaj zlavu..........ja som ho tam lamal...a dal mi 15 percent..............15 percent pri 27 000 priblizne co das za nu tak je slusne podla mna...... 4050 Sk je dobra zlava...ony to beru z velko - skladov tak opni na tom trhaju aj tak......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lepsie brzdy, vidlica, asi aj ram
a este je aj lacnejsia
Pravdepodobne to bude obchodnou politikou Meridy. Ani v Kosiciach a ani v Presove som u predajcu nepochodil s vymenou komponentu, vraj sa to neda. Je zvlastne, ze inde sa to da. Aj preto predajcovia merid vyzeraju ako tupci.
Linky: merida, author
ja tiez jednoznacne meridu
a ked uz vidlu by som nehcal tak sezonu a na dalsi rok kupil daco lepsie
(inak co lineage 2 ta uz prestalo bavit ? )
Juicy 3 >>> Hayes Sole.
Linky: merida, author
ja tiez jednoznacne meridu
a ked uz vidlu by som nehcal tak sezonu a na dalsi rok kupil daco lepsie
(inak co lineage 2 ta uz prestalo bavit ? )
no asi pojdem bud do meridy alebo potom specialized, uvidim ci budu prachy.
BTW:to diss, njn tak nejak uz len arena sem tam
PRESne tolko ako som vravel ak si pozorne cital , Inak par stovak navyse ma nezabije