Joyless, bike, ktory som nakoniec vybral po dlhom a vycerpavajucom hladani mam aj v profile

Nukeproof Scout 275 Expert 2020. Cenovo som najskor nechcel ist az na taku sumu za hlinikovy hardtail. ale uz som nechcel bike, kde by som zase hned rozmyslal nad tym, ktore
komponenty bude treba menit za lepsie. Nakoniec sa aj tak uz chystam upgradedovat par veci, ale to je cisto preto, lebo mam mierny OCD a nemozem si pomoct...
A CTM Rascal vyzera fajn. Ja som mal Scott Scale 980 2019, ktory vyzera byt podobny Rascalu 2.0 2020, akurat Scale je o kusok lahsi a namiesto SX Eagle mal o malicko lepsi NX Eagle. Kazdopadne chybu neurobis s tym Rascalom, na bezne jazdenie po lukach, lesoch, obcas cestach je to dobra volba.
Fajlajp s e-bikeom bohuzial az tak neporadim, pretoze sa v nich velmi nevyznam (to je mozno aj na novu temu) a nikdy som po ziadnych ani nepokukoval. Ale ten rock machine sa mi velmi nepaci

Ty si asi omylom poslal Caliber 1.0, co nie je elektro, ale ak si myslel taketo nieco:
https://www.kaktusbike.sk/pevne-hardtail/ctm-pulze-pro+53117/tak taky sa mi tiez pozdava viac. Ma lepsie podla mna integrovanu tu
baterku a ma aj trosku vacsiu kapacitu. A ma aj 42 zubovy zadny najlahsi prevod, tak sa s tym da vyjst vacsi kopec aj bez velkej pomoci motora. Vidlica je tiez asi lepsia (v tychto nizsich radach sa velmi nevyznam). Ale teda hmotnost 23 kg oproti 18,5 kg toho rock machinu je na povazenie

Inak len tak mimochodom, mas nejaky dovod pre preferovanie tej CTM znacky?