Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nic motorove sa nekona :D bike rulez ! :D
Zobraziť komentár 12.04.2007 - 13:26:53
00
no presne ako ja, kupil som cross a neraz ma to zaviedlo az do pekneho terenu, ja by som bral cisto mtb, a menil tie plaste asi,
zalezi na tom, ako si presvedceny ze ti cesta na 90% bude stacit....
Zobraziť komentár 12.04.2007 - 13:48:53
00
vidis, kaso ti poradil najlepsie, inac moj nazor: nechcelo by sa mi stale na krosovom biku po tych "polnych cestickach" stale zaberat do pedalov, tiez by podla mna bola ta volba s tym MTB+slicky lepsia ak ten cross
Zobraziť komentár 12.04.2007 - 17:25:10
00
jazdim rovnaky pomer cesta-teren ako ty. ja som si vybral cross. idem si ho brat cca o 2 tyzdne k mattovi. tiez som dlho rozmyslal ci cross alebo mtb. hlavne ten design crossov sa mi moc nepacil. nakoniec som nasiel designovo slusny cross a idem si pren. ja viem naisto, ze ziadny vacsi teren s tymto bicyklom jazdit nebudem. ak by som si nebol isty, ze do terenu nepojdem zobral by som skor MTB so slick.
Zobraziť komentár 12.04.2007 - 17:56:00
00
kelis by som nebrakl skor tu meridu kamos ju teraz bral ale s kotucmi
Zobraziť komentár 12.04.2007 - 18:12:14
00
Kup cross, uz nevahaj...

kup mtb, uz nevahaj....

:lol:
Zobraziť komentár 12.04.2007 - 19:35:38
00
Kup cross, uz nevahaj...

kup mtb, uz nevahaj....

:lol:

to je jedno hlavne nech nevaha :lol: :lol:
Zobraziť komentár 12.04.2007 - 19:37:06
00
koki lenze ten kellys ma o triedu lepsiu vybavu za rovnaku cenu
Zobraziť komentár 13.04.2007 - 21:49:40
00
v tejto cene sa moze vybava strcit, dolezity je pri tejto cene hlavne ram az chce aby mu to coto vydrzalo
Zobraziť komentár 13.04.2007 - 21:51:37
00
ked chce chodit na dlhsie trate tak merida nehovorim o vybave ale o rame
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 12:36:58
00
no fajn tak sme sa dostali k zaveru ze asi MTB a asi Merida ale mam este jednu otazku, momentalne vlastnim 7-8rocny bike nejakej noname znacky, povedzme ze to ma dvojite rafky, menenu prednu pilu, zadne ozubenie, retaz a je to v celku zachovalom stave. skuste mi niekto pls vysvetlit v com spoznam ze sedim na bike za povedzme 20k oproti tomu staremu? rozumiem sa dost do oblasti pocitacov a tam je mi to celkom jasne ked po 8rokoch vymenim komp a dam donho 20k tak narast vykonu bude niekolkonasobny, a je mi tiez jasne ze ked kupim bike za 20k tak nemozem cakat zazraky ale aj tak by ma zaujimalo v com to vlastne spoznam :D dakujem za trpezlivost a zrozumitelne odpovede :)
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 20:59:44
00
no to mas tak...po**** sa moze vsetko,ale je velka pravdepodobnost,ze drahsie komponenty(napr.u shimana od LX hore,u sram neviem kde to zacina byt seriozne...) znamenaju dlhsiu zivotnost,presnost radenia a celkovu lepsiu funkcnost.Co sa tyka ramou,kazdy rok sa nieco zlepsuje co do tvrdosti,zvarov,vahy...takze mal by tiez vydrzat viac,zalezi na materiale,znacke,type ramu(na co je urceny),dalej brzdy-to snad nemusim rozoberat(brzdy by som ani nedoporucoval :lol: ) best su hydraulicke,oproti Veckam je to poznat,ale zase zalezi na znacke,type...nad mechanickymi kotucami ani nerozmyslaj,skoda prachov.A na zaver to najlepsie-vidla(popripade aj tlmic na celoodpruzenom).Kvalitne tlmenie narazov ovplyvnuje kvalitu jazdy,rychlost,komfort...ked jazdis po terene,tak kvalitnu vidlu ocenis,potom uz zalezi na type jazdenia a teda narocnosti terenu,podla coho sa zvykne urcovat velkost pruzenia(klasicke XC 80-120mm,vyssie uz je to do endura,freeridu,downhillu...).
Celkovo by som odporucal zajst do nejakeho obchodiku a poskusat nejake biky ako "sadnu"... 8) Samozrejme to je moj vyhradeny pohlad na vec v skratke 8) A teraz ma vsetci zozeru :lol:
Zobraziť komentár 14.04.2007 - 23:18:44
00
no fajn tak sme sa dostali k zaveru ze asi MTB a asi Merida ale mam este jednu otazku, momentalne vlastnim 7-8rocny bike nejakej noname znacky, povedzme ze to ma dvojite rafky, menenu prednu pilu, zadne ozubenie, retaz a je to v celku zachovalom stave. skuste mi niekto pls vysvetlit v com spoznam ze sedim na bike za povedzme 20k oproti tomu staremu? rozumiem sa dost do oblasti pocitacov a tam je mi to celkom jasne ked po 8rokoch vymenim komp a dam donho 20k tak narast vykonu bude niekolkonasobny, a je mi tiez jasne ze ked kupim bike za 20k tak nemozem cakat zazraky ale aj tak by ma zaujimalo v com to vlastne spoznam :D dakujem za trpezlivost a zrozumitelne odpovede :)

to sme na tom podobne, tiez mam stary (stal 3k + 4k som donho vrazil - vidla, 2 - jite rafiky a este nejake malickosti) a najvacsi rozdiel vidim teraz vo vahe (sice novy je asi tak isto tazky, ale oproti staremu ocelaku vyzera masivnejsie) a este co popisal warzone v presnosti radenia atd.

to warzone: neboj, az take strasne to nebude :)
Zobraziť komentár 15.04.2007 - 09:21:16
00
ja som tu poslednu otazku myslel skor tak ze "bude sa mi na tom jazdit aspon o nieco lahsie?" , nemyslim teraz pohodlnejsie co sa tyka sedenia, radenia, spolahlivosti, samozrejme viem ze uz len kvoli tymto veciam sa mi na nom pojde lahsie ale myslel som to skor tak ci tie naboje, prevody a jedno s druhym nejako prispeju k par percentnemu rozdielu spotrebovanej energie voci tomu staremu bike :D som proste zavisly na cislach no :)
Zobraziť komentár 15.04.2007 - 22:42:20
00
ano, pojde sa ti o 56% lepsie
Zobraziť komentár 17.04.2007 - 01:07:45
00
keyboard_arrow_up