tieto dresy ešte od firmy biemme čo robila pre multivan sa dá ťažko zohnať... ja mám bundu, krátky dres, krátke nohavice, dlhé nohavice,
prilbu multivan no proste skoro celú výbavu... ešte si chcem kúpiť
vestu a dlhý
dres a poprípade aj ten biely world champion

. no len nie sú peniaze a to oblečenie je dosť drahé

... ja som to kupoval v cykloworlde v česku... odtiaľ sa to dá zohnať ale platí sa poštovné 300 czk .. tam nájdeš skoro všetko od multivan teamu len neviem ako je to z veľkosťami...ale dá sa to tam pozrieť že dostupnosť tovaru a oni to vedia dodať na konkrétnu predajňu nevýhoda nákupu cez net že ti nemusí sadnúť veľkosť... ja som tam bol v brne a odskúšal... a myslím si že je to kvalitné oblečenie a som s ním spokojný...
http://eshop.merida.sk/default.asp?cls=spresenttrees&strid=398 skús toto pozrieť ..
cyklo havrila - most pri bratislave - oficiálny predajca meridy - tam tie dresy ešte mali
ak si niak viac na východ slovenska tak banská bystrica - značková predajňa meridy - tam to musia mať určite- merida tam má aj centrálny sklad ... a ešte viac na východ v košiciach cyklocentrum košice merida či ako sa to volá .. skús to aj tam pohľadať... ak aj niečo nájdeš a máš peniaze tak nečakaj a kupuj kým to ešte je lebo sa to dosť rýchlo vypredá...
možno sa niekomu zdá smiešne nosiť dresy polepené reklamamy a ako som na niektorých fórach videl tak tie škaredé zelené plamene na sebe nosiť tak mne sa to oblečko veeeľmi páči a hodí sa mi to k biku