Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zaujala ma ta Orbea. Mám výšku 179 cm takže tá veľkosť L by bola akurát nie? .... Tým prevodom nerozumiem. Nejazdím nejak na rýchlosť, skôr občas strmý kopec, takže to by som chcel aby sa to dalo prevodovo zvládnuť. Na to je to ok? A ak som správne pochopil ak by som chcel napríklad pri tej Orbei pohodlnejší posed tak ta dám ten predstavec ano?
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 15:55:05
00
L na tu vysku je na spodnej hrane ked pozeram tabulky. Ale Orbea co mam skusenosti ma tie biky trochu "mensie", takze by som sa nebal povedat ze L ti bude v pohode.
Predstavec - ten bazmeg co ti drzi riaditka moze mat roznu dlzku. Ak ti nebude vyhovovat posed tak das kratsi a budes sediet viac vzpriamene. Stoji to par euro.
Prevody - aktualne na tom budes vediet ist max okolo 35 kmh po rovine pri 80 otackach/min. Do kopca sa nebojim ze budes mat malo prevodov.
Zobraziť komentár 21.10.2024 - 16:10:05
00
Ešte posledná otázka. Ta Orbea sa oplatí zobrať kvoli aj servisu u nejakého lokálneho predajcu, alebo eshop a podľa ceny? Lebo viem ze tie predajne moc nechcu servírovať ked nebolo u nich kúpené. Ďakujem
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 08:58:54
00
Pri tvojej vyske by som L isiel vyskusat, tipujem, ze ti bude velke
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 09:58:29
00
Urob si vylet sem https://www.velocity.sk/sk a mozno najdes nieco pekne teraz do vikendu. Alebo si aspon fyzicky vyskusas rozdiel medzi M a L.
Servisovat tam zas moc tak nie je co, a ked niekto nechce moje peniaze lebo som bike nekupil u nich, tak ich rad necham v inom servise.
Zobraziť komentár 23.10.2024 - 11:26:24
00
keyboard_arrow_up