Nad 48 cm je rezerva cca 3 cm, cize 49,5 bude ok. Z toho vyplyva, ze 52ka
ram so 49,5 cm by malo byt v poriadku. Pisal som do 2 De obchodov za velkost a v jednom ma zmiatli ked mi napisali, ze 52 by mohla byt aj mala a 56 urcite velka..
Logika mi vravi ze 52 bude ok, ale ta ich odpoved ma zmiatla "trochu" ...Niekde som videl este aj predavat 52 scarta v De a pisali tam 165 az 173 cm..mozno chyba..
Ked si zadam ale ich tabulku tak do 52 cm sa zmestim aj s malou rezervou. Ked zadam 178cm do kalkulacky a nohy 81 cm tiez mi to vyrata 52..
Co sa tyka vybavy, myslim, ze ten bike za tu cenu 1200 nema absolutne ziadnu chybu. Nic lepsie som teda nevidel... Brzdy, naboje, kluky, radenie v XT. Nie kazdy cross ma vsetky 4 veci v tejto vybave, vacsinou nie a ak ma tak stoji o 500€ viac na SK..Retaz a kazeta pri radone deore, v tom problem nevidim, je to vec spotreby co sa po 2-3tis km napr vymeni tiez za XT..
Ak sadne 52 tak to bude dobra kupa. Teda dufam ze bike je uplne novy. Niekedy ked som pozeral bolo napisane ze bol vrateny a mal naky skrkanec.
Crossy su okrajove, viac ako 1300 zan dat nechcem a chcem top vybavu. Cize vytazit z toho maximu. A tu pomer cena
vykon nema konkurenciu.
Uz som videl x crossov..
Vdaka za koment.