s tym Speslom Enduro a ich montovanymi tlmicmi ci vidlami "akoze vlastnej" vyroby v spolupraci s Fox-om mozem osobne potvrdit co sa tyka nespolahlivosti, ja sam som vlastnil SL Pro Carbon a veruze ziadna slava co sa tlmenia tyka a o dost prestrelenej cene hovorit hadam ani nemusim...
ked na niektorom inom biku vidim podobne "polotovary" zadneho odpruzenia, v tom momente ma prestava zaujimat, aj keby bol cely zlatom obsypany...
pokial chces tvoj buduci
bike vyuzit aj v bikeparkoch, odporucam sa ti poobzerat po bikoch, ktore su osadene seriovo vyrabanymi tlmicmi, ja netvrdim ze musia vydrzat absolutne vsetko co sa tyka vyuzitia, ale v pripade ked sa ti nieco casom dodziga, mozes ho vymenit za iny typ alebo aj inu znacku, kdezto pri "vlastnych" tlmicoch mozes zvacsa menit len kus za kus...
radsej si to poriadne premysli, vydrbat nemale peniaze za nieco co len pekne vyzera a zakazdym sa obavat toho, ci sa ti nieco s tlmicom *****, to nie je najstastnejsie riesenie, ja som sa popalil, druhy krat podobnu ***** urcite nespravim...