Dakujem za tip! Marin som mal v sirsom vybere, o ich ocelovych ramoch som pritom nevedel, ale:
- viem iba o jednej predajni, v BA pri starom Priori (vedla hotela Kyjev) a priznam, ze sa mi nejako nezdaju... Myslim, ze majitel je celkom OK, ale predavaci su ako z hypermarketu... nemam rad, ked vysvetlim predavacovi, co presne chcem (velky bike, vidlu aspon 100 mm a viac a v slusnej kvalite a ine veci) a on mi zacne hovorit, ze to nepotrebujem a ze potrebujem to, co maju zhodou okolnosti prave na sklade a je mi ochotny predat o dve cisla mensi ram ("viete, Marin ma v podstate ine cislovanie a tento Vam bude urcite dobry, zvyknete si nanho") a 80 mm vidlu ("tie 100 mm vidly su len taky modny vystrelok, kludne si mozete kupit aj 80 mm, aha, prave presne tuto...").
- nejako mi nesedi vybavenie tych bicyklov...
vidla Manitou Skareb je aka? na
brzdy Hayes Sole nemam dobre referencie... budu vediet vymenit tieto komponenty... neviem, telefony tam nikto nedviha...
- bohvie, ci vobec na Slovensko tie ocelove ramy dovazaju, za posledne tyzdne som zistil, ze dovaza sa len to, co je sanca predat... (co sice chapem a vzhladom na blizkost Viedne mi to az tak nevadi, ale preco predajci davaju do katalogov bicykle, ktore nevedia zohnat, to neviem...).
Aj by som sa spytal, keby niekto dvihal aspon jeden z tych dvoch telefonov, co tam maju uvedene.