Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Takze tu niekolko postrehov mojho "testovania" Endurka:
-neskutocne lahky na to aky ma zdvih
-do kopca ide neskutocne dobre. Ovela lepsie ako moj hardtail.
-geometria je perfektna. Do kopca je predne koleso ako prilepene, a to som ani v najprudsich kopcoch neznizoval zdvih. Z kopca je ovladatelnost tak isto vynikajuca.
-odpruzenie je pomerne tvrde, velmi nezehli. V tomto smere som bol dost sklamany. Vidlica ani tlmic nie su velmi komfortne. Ocakaval som, ze bike v tejto cenovej relacii poskytne v oblasti pruzenia ovela viac. S kamaratom som striedal Giant Reign a Enduro. Co sa tyka odpruzenia je to "nebe a dudy". Reign zehlil neskutocne v porovnani s Endurom. Na druhej strane Reign ovela viac potahuje za retaz pri sliapani. V tomto je Spesl neprekonatelny a celkovo aj FSR dizajn.
-design tohto biku je neskutocny. Najkrajsi bike aky som kedy videl. Pri tom na obrazku sa mi vobec nepacil.
Ak mas nejake otazky tak sem s nimi.
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:13:17
00
Slavo, kolko krat ti mam povedat ze ten bike je hnusny? :)
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:23:52
00
mal si to pruzenie naladene na svoju vahu?
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:24:01
00
Slavo, kolko krat ti mam povedat ze ten bike je hnusny? :)

Mne sa neskutocne paci. Okrem toho design nejazdi. Ja nemozem za to, ze sa ti nepaci. Musim povedat, ze Reign je oproti novemu Speslu Enduro strasiak do maku.
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:27:43
00
mal si to pruzenie naladene na svoju vahu?

Najprv som ho mal trochu viac prifuknuty. Potom som tlak v tlmici ubral aby mal cca 1/4 ponor. kompresiu som mal na oboch jednotkach na minimum. Aj v tomto nastaveni bol bike neuveritelne tvrdy v zabere. Vo vacsich rychlostiach zehlil celkom dobre, ale na vacsich kamenoch poskakoval.
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:30:01
00
no mne sa zda, ze horst linky su asi vseobecne tvrdsie... skusal som canyon xc aj es a obidva boli menej citlive ako moje gt aj ako dijckov reign, na ktorom som isiel sice len asi 20 metrov po luke, ale rozdiel tam bol citelny...
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:36:54
00
Reign je zehlicka, to je podstatne, ale oproti Speslu je strasne skaredy (a to sa mi Reign celkom paci).
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:39:54
00
neskutočné....... :lol: :lol: :lol: sorry guys.... 8)
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 22:41:53
00
Fuha, Slavo, ty hanebny nevkusak....to uz fakt aj prophet je krajsi ako to nove do stromu narazene enduro:)
Zobraziť komentár 01.07.2007 - 23:56:17
00
keyboard_arrow_up