No vlani som dosť zvažoval aj nižší zdvih a horúcim kandidátom bolo aj toto Norco
https://www.sadesport.sk/norco-optic-c3-silver-charcoal-2021_z14785/#27858. Je to teda cez tvoj rozpočet, no aby som to ešte možno trochu zamotal

. Ten
bike mal aj veľmi dobré recenzie aspoň teda mne sa fakt veľmi páči,je to niečo iné a aj s tým otočeným tlmičom vyzerá brutálne .) Lacnejšia alternatíva je model Fluid FS 1.
Čo sa týka toho Treku Fuel EX 7, no bike to bude isto dobrý, ale za tú cenu to oasdenie aspoň za mňa nič moc a platí sa tam dosť za značku. A za hliník 3200 € na tých komponentoch, no neviem, to by som určite radšej bral to Norco, keby to už malo byť cez 3K.
Ale ten Spectral je isto dobrá voľba a keby si vyberieš ten, tak verím že by si neľutovala

. Ale tak pridal som niečo čo zaujalo kedysi aj mňa. Lebo vlani som tiež vyberal bike a aj keď som bol napokon trochu nerozhodný a lákal ma niží zdvih, zas na niektorých trailoch by to asi bolo už dosť cítiť, keďže mám rád aj rozbité terény občas si idem zajazdiť aj do bike parku, aj keď nie nejaké veľké divočiny, no napokon vyhral ten klasický Spectal