Foxrider napísal:
Prosim ta ake ine spice by si chcel ked nie ocelove ???


Napiriklad inox. Ocelove alias uhlikova ocel uz nepouzva dnes nikto. Najdes to len na najsmejdovejsich cinskych kolesach co hrdzavju. https://sk.wikipedia.org/wiki/Oce%C4%BE

https://www.bike24.com/p215725.html
The DT Swiss Champion is a straight and plain spoke made from stainless chrome nickel steel.

https://www.bike24.com/p2117438.html
Material: stainless steel
Naozaj ma nebavi ta edukovat, ale bohuzial hrozi, ze ta niekto bude barat vane.

Na ostaene neregujem, lebo ohadzovat formickami som sa prestal niekdy v skolke. Ak chces diskutovat na urovni zacni odpovedat, to je totiz zaklad dialogu. Chcel si bike v cene 799 s tovjimi poziadavkami, dal som ti ho sem, aj ked som ti jasne napisal, ze to nie je predmet debaty. To ze aj dalsi to robia zle, nerobi z vyrobku doby. Odmietam debatovat s niekym, kto reaguje len na to, co sa mu hodi a na ostatne ma amneziu.
28.02.2021 - 00:37:47
00
Kenai teraz sa už ale ozaj hráš na slovíčka.. Stainless steel je nehrdzavejúca OCEĽ.. Či tam do názvu v rámci zliatiny vopcháš chrome alebo nickel, stále je to v konečnom dôsledku OCEĽ. Ako už písal Foxrider, mnohí tu tvoje príspevky a myšlienkové pochody proste nechápu. Škoda debaty.
28.02.2021 - 10:36:19
00
Uplne s tebopu suhlasim, mnohi moje prispevky nechapete a je to skoda debaty. Pisem ich ptre tu mensinu, ktorej chapanie je na vyssej urovni.
BTW: Ja som len napisal svoj naor, bez hadania sa a tahania sa za slovicka, ten zvysok bola reakcia, na prave slovickarcenie a utoky na obsah prispevku. Nazor nemoze byt spravny, ale nespravny. Nazor je subjektivne presvedcenie a tak som ho aj preznetoval. Nemusite s tym suhlasit, ale mat potrebu sa hadat a potom, ked dojdu argumenty vyhlasit, ze slovickarcim je celkom humorne. Uz si konecne uvedmote, ze to ako sa vyjadrujem len odzrkadluje uroven debaty ktou zacal niekto iny. Predmet debaty bol ze BH neuviiedlo ako spice pouzivaju. Nie ci sa pod ocelou mysli uhlikova ocel, alebo nijaka ina ocel. Cize opat ako pises:
Škoda debaty.
ak stale vsetci odbiehate od temy.
Kenai napísal:
To BH ma z mojho pohladu cely rad problemov. ....
28.02.2021 - 15:14:09
00
Kenai napísal:
mnohi moje prispevky nechapete a je to skoda debaty. Pisem ich ptre tu mensinu, ktorej chapanie je na vyssej urovni.

Tak potom viac nie je o čom...
28.02.2021 - 16:26:28
02

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up