Cafte, poprosil by som o pomoc ... po bratovi som "zdedil" bike KTM http://www.ktm-bikes.at/en/page.asp?iPa ... eBack=1004 ale s 21" ramom, ktory by som chcel vymenit za 19" na moju vysku 181cm. Ram by mal byt daky do 10.000 Sk, Author, GT, alebo Merida ... ale co ma viacej trapi je, aby som nenarusil geometriu. Co by som mal na novom rame pozerat ? Vidla tam je Reba 10cm, potrebujem tam mat uchyty na kotucovky ... je este nieco ? Vdaka
Tomas
myslim ze na ziadnom rame nenarusis velmi geometriu 100mm zdvihom(samozrejme je ale dolezitejsia vyska vidly). dufam ze myslis HT ramy skus pozriet: napr. Giant XTC,Trek 8500(obchod.bikeshop.sk)
a dalsie e-shopy
vela stastia pri vybere
tiez sa mi najviac pozdava GT, ale neviem ktory na moju vysku a na tu vybavu co tam dam Mozte pls uviest presny typ ? A kde sa da kupit a kolko stoja ? diki
ja by som ti možno doporučil rock machine explosion, stoji do 10 litrov, ma karbonovú zadnú stavbu, geometriu si už porovnaj sám robia 19,5" čo by ti malo stačiť.
Inac ten Explosion maju teraz v kaktusev akcii
Explosion - alu 7005 DB, karbónové vzpery,
pôvodná cena 11990,- Sk, teraz zľava 33% a cena 7999,- Sk!!
chod sa poziet na stranku kaktusu a chod do noviniek.
Mam pocit, ze ti este nikto nenapisal, aby si sa pozrel aj na priemer sedlovky, presmyku, prípadne pozri aj hlavove ci je integrovane. A kebyze ja vyberam ram tak vezmem nejaky Scott.
Mam pocit, ze ti este nikto nenapisal, aby si sa pozrel aj na priemer sedlovky, presmyku, prípadne pozri aj hlavove ci je integrovane. A kebyze ja vyberam ram tak vezmem nejaky Scott.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.