No, ta ciara na google maps nie je cesta, neviem odkial to tam maju ... aj samotna kreslena zvaznica z cykloservera/hikingu je v realite uplne inak. Kusok pod kotou 901 je nieco vidno na luke, ale ja som nevidel vobec nic. Je mozne, ze ak by som bol zisiel dalsil 200m dole (50m vyskovych) ze by som nieco nasiel, ale nechcelo sa mi tam velmi hladat /este by ma tam hnal nejaky /. Na tom mieste, kde sa to malo rozbocovat nebolo nic , len prastara velmi tazko viditelna cesta, ktoru som aj tak nasiel len tak, ze som do lesa vosiel a hladal .. az po 70m bolo vidno nejake kolaje. Tazko povedat, ako by to vyzeralo dalej. Ale zo skusenosti jazdenie na vychodnom Slovensku , pohranickenj oblasti a teraz aj v UA by som neriskoval uz asi ziadnu co len trochu podozrivu cestu. Aj spat na vrchol to chvilu bola dobra zvanica, potom horsia ale stale celkom dobre urobena az to skoncilo konarmi v potoku Aj smer hranica obdobne. Jedina taka, kade chodia pohraniciari je pouzitelna. Co sa tyka toho linku, je to http://www.podkarpatskarus.net/ (prikladam aj fotku )

Na hranici som siel ako auto a dopredu, opatrne, aby ma nezastrelili aj tak som SK cast presiel az za mnou kricali .. myslim, ze je to v pohode, pockat na vyzvanie a ok. Meteorit a bunkre neviem kde su, resp. meteorit asi tusim kde by mohol byt, z SK strany som tam bol od neho kusok podla gps bodu na googli, a tipujem, ze tam ide modra TZ. A mozno aj cervena. Imho by nemali rozhodne robit problemy.

A co sa tyka prechodu .. ja rozhodne doporucujem z hrebena zbehnut po modrej TZ do Kostryny. Skusal som aj cervenu, ale ta vyzerala velmi mdlo a obaval som sa, ze bude nepriechodna. Modru som siel sice len cast, ale bola v perfektnom stave a bude to veeelmi rychly zjazd ... pocitam, ze potom zbehne po zvaznici dole az k rieke. Neviem ale kade prechadza Uz, ci tam je mostik, alebo nie. Ak by nebol, treba cez plot a taku chatu a potok doprava , cez usadlosti a tam je lanovy mostik. Alebo prebrodit, co som videl typka, nebude to hlbsie nez 40cm.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up