Zomrel niekto alebo sa chysta (koniec mtbikera)? Alebo je to na pocest opatovneho vitazstva timu Sky na TdF? ? Kedy je kar? Pridem sa najest

Necital som predchadzajuce strany, ale v skratke moje prvotne dojmy:
1. smutna farba. v porovnani so starou verziou u mna velke minus. sice aktualny trend, ale minula verzia sa aspon trochu odlisovala od stranok, ktore maju tiez kombinaciu oranzova/cierna.
2. tapeta na pozadi u mna nie. pozerat sa na zadok nejakeho bikera (nie som gay, ani zena, nejazdim mtb, nemam mtb) nevidim dovod. Sucasna je kusok lepsia, ale jedine, co mozem urobit, aby som ju nevidel, je zvacsit text na sirku displeja notebooku.
3. navrat k hranam? ak bol vzor windows 3.1, tak chapem. inak nie. ani na hranach favoritu z roku 1988 sa nedalo porezat napriek celkovej hranatosti
4. rozsirenie nastavenia profilu velke +
5. zmeneny kalendar tiez +
6. vylepsene vyhladavanie velke +. hlavne podla bicykla. neviem, ci sa da vyhladat aj konkretny komponent, pokial ho ma uzivatel podrobne rozpisany. usporiadanie vyhladavania v bikeroch sa da iba v liste napravo. zvycajne byvaju vzostupno-zostupne sipky priamo pri jednotlivych kategoriach. setri to cas a zbytocne pohyby mysou/prstom.
7. permanentna horna lista (menu) u mna nie. mam rad miesto vyuzite ucelovo (napr. textom, ktory citam). to iste lista vyhladavania/v profile. rozlisenie 1280x800 nezvacsim, takze ho rad vyuzivam co najefektivnejsie bez obmedzovania akoukolvek strankou.
8. ked sa uz palcuje, tak preco anonymne? to sa ludia tak velmi hanbia/boja za svoj prejaveny nazor? 89-ty je uz davno prec, casy uja s kratkymi fuzami pod nosom su este skorsia minulost a aj v spolku anonymnych alkoholikov vedia, kto co povedal
9. automaticka kontrola pravopisu je zrejme tiez novinka. dost to otravuje, ked si ju nemozem vypnut.
10. neviem preco a kde je chyba, ale font/text mi nacita rozbito (v prilohe). hocikde a hocikedy. vymazal som cache, cookies tiez, notebook win 7+ firefox 22. rozsirenia mam, ale na ziadnej inej stranke mi to nerobi, v starej verzii to tiez nerobilo.
Zatial tolko ako neplateny tester

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up