Tie yoda zdroje s mapy.cz reprojekciou to je veru vysoky level.

Inak skusal som nedavno, ci sa mapove kachlicky nedaju ziskat priamo z cache prehliadaca. Z cache to take jednoduche nie je, ale dobre sa na to hodi jednoduchy proxy server.
Tento experimentalny postup je vhodny len v pripade, ze kachlicky su na serveri ulozene priamo ako subory a hodi sa len na male mapy, lebo mapu treba v prehliadaci prejst, aby sa kachlicky ulozili.

1. do lubovolneho adresaru stiahnut a rozbalit proxy server smartcache (netreba instalovat)
http://sourceforge.net/projects/scache/

2. proxy scache potrebuje aby sme mali nainstalovanu Javu (podobne ako MOBAC).
spustime ho prikazom scache.bat

3. nastavime v prehliadaci proxyserver: localhost port 3128

4. ked potom prezerame mapu v prehliadaci, v okne scache je vidno, do ktoreho adresara v podaresari store sa subory (mapove kachlicky) ukladaju. vid obrazok (ja som pozeral NLC mapu na cmaps.gpsteam.eu )

5. adresar s kachlickami odkopirovat inde a definovat do MOBACU ako lokalny tile store
http://svn.code.sf.net/p/mobac/code/tags/MOBAC%201.9/v1.9.11%20final/mapsources/Example%20custom%20tile%20files%20source.xml
MOBAC je citlivy na obsah adresaru, treba preto vyhladat a pomazat vsetky subory .cacheinfo, ktore si navyse pridal scache. Ak su mapove kachlicky zo serveru bez koncovky, treba koncovky pridat napr. pouzitim Total Commanderu (cez Multi-rename tool), lebo inak je to tiez problem pre MOBAC a nic nezobrazi.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up