zhrniem to tak ze sa nejedna o PG1099 ale o PG1080 ( je to poznat podla najvacsieho tmaveho pastorku ). pamatam ze jeden cas boli za vybornu cenu a predaval som ich v akcii po 79,95€ ( doteraz nechapem kde ich dovozca zohnal za taku super cenu ). potom sa vypredali a prisla dalsia "varka" za uz cenu klasicku...avsak na zopar tychto kazetach ( za uz klasicku, nie akciovu cenu ) sa objavil pri pouzivani lom na unasaci posledneho pastorku. nechcem malovat certa na stenu alebo nikoho obvinovat, no pozrem by som si ju doslednejsie.

Ahoj, poopravim ta pretoze na obrazku najvacsi pastorok nie je tmavy ale strieborny, neviem ako mozes vidiet ze je tmavy.
Tuto kazetu mam doma a viem uz z dialky rozoznat kazetu 1099 teda sram XX a kazetu 1080 teda X.O o ktorj pises.
Ak sa na tuto kazetu pozriete zo strany tak v tej casti co je na orechu je napisane XX, cize jedna sa naozaj o sram XX 1099 za 300euro. Takze kupa to bola naozaj vyhodna. Plakat nad tym ze je tam matica z 970tky si myslim ze nema zmysel.
Pripajam aj obrazky.
Na kazete 1080 su vidiet na pastorkoch nity nakolko pastorky su znitovane a sklada sa z viacerych samostatnych dielov kdezto 1099 ktoru pan kupil z bazaru sa sklada len z dvoch casti a to z 9koliecok ktore su vyrobene z jedneho kusu plus posledny 11z pastorok. A nie su tam vidiet ziadne nity, vid foto

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up