Ahojte, dnes som posielal na SK/CZ support dopyt ohladom nasledujucich problemov so Strive 7.0 Race 2015, ktory mi bol dodany 30.12.2015 a okrem asi 4-och jazd do prace som na nom absolvoval zatial len jeden vyjazd do lesa. Nie su sice fatalne, ale bajk tiez nebol najlacnejsi a podla mna su tie odchylky mimo beznej vyrobnej tolerancie.

1. Lava polovica vahadla je voci hornemu ramenu zadnej stavby mierne odsadena v porovnani s pravou. Vidiet to mozte na prilozenom obrazku vahadlo_3a.png. Za nasledok to ma skutocnost, ze medzera medzi lavou polovicou a sedlovou trubkou je 5.8mm a medzi pravou polovicou a sedlovou trubkou je to 4.4mm.

Moze sa jednat o nedostatocne zalisovane lozisko?

vahadlo_3a.png

2. Urcita asymetria je zjavna v pripade ulozenia predneho kolesa na svojej osi, co ma za nasledok rozdielnu vzialenost bocnej steny rafika od vonkajsich noh prednej vidlice, vid. obrazok predne_koleso_2a.png. Rafik je pritom rovny a asymetria je zjavna pri pohlade zo sedla. Nejdena sa o problem usadenia plasta v rafiku.

Da sa tento problem riesit nastavenim naboja alebo je problem v presnosti vypletu?

predne_koleso_2a.png

3. Predny brzdovy kotuc je o cca 0,5-1mm vyhnuty do strany, co som si vsimol uz 30.12.2015, ale nevenoval som tomu velku pozornost. Kotuc som manualne (tlakom) narovnal a nastavil polohu strmena prednej brzdy. Po minulo-tyzdnovom vyjazde sa brzda zacala opat pridierat a vsimol som si, ze predny kotuc sa vratil do povodneho (ohnuteho) stavu.

Ako by ste riesili taketo problemy/nedostatky noveho bicykla?

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up