Tak update mojho tubeless snazenia..

Plaste a Joe's No Flats dosli vcera tak som sa pustil do toho. Na predne koleso som pouzil original pasku ale kedze bola strasne uzka mal som problem ju dat presne do stredu tak som radsej pouzil 2 vrstvy avsak na predne koleso mi potom chybalo asi 20cm, tak som zbehol kupit duct tape za 1,70€ a 2x to obmotal - a musim povedat ze sa s duct tape robi daleko daleko lepsie nez s tymi predrazenymi original paskami. Navyse ten rim strip bol strasne siroky a tak som musel z kazdej strany 2-3mm odrezat a potom to s montpakou usadit pod okraj.

Usadenie plasta: nebola sanca to nafukat s lacnou kellys floor pumpou tak som dneska zbehol na pumpu a zadne islo relativne lahko s kompresorom nafukat, avsak predne 2,25 bolo narocnejsie usadit.

Po nafukani:
zadne (duct tape a 2,1 plast) vyzera ze drzi zatial perfektne
predne (2,25 s tou ich "skvelou" paskou) mi pri vysokom tlaku slabo prefukuje popri ventile, asi to budem muset rozobrat a prelepit to cele vrstvou duct tapu..

Dal som dnu velmi malo tmelu kedze som to robil na pumpe a uz mi to tam bolo blbe po 20 minutach, ten tmel cez ventil isiel strasne pomaly a navyse som im tam s nim nechtiac spravil bielu mlacku . Uvidim za par hodin ako to bude drzat a dolejem tam viac.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up