Včera som sa rozhodol preskúmať cestičky smerom na Lakšársku Novú Ves, bral som to skôr ako tréning, takže som nejako moc nefotil. Vlastne ani nebolo čo fotiť. Piesky boli našťastie popršané, takže sa dalo celkom dobre šlapať.
Smer Lakšáre.jpg
DSC_0429.jpg
No a dneska som sa zase vybral s tatkom smerom na Valtice. Pôvodný plán bolo len Pohansko a naspäť, ale nakoniec sme sa vybrali o kúsok ďalej a stálo to za to. Majú tam veľmi dobre značené cyklistické cesty. Na Slovensku som také ešte nevidel.
Valtice.jpg

Veľmi rád chodím do LVA. Relatívne na malom území je tam toho veľa, čo sa oplatí pozrieť a všetko je to po dobrých cyklostezkách, resp. lesných cestách. Či už asfaltové alebo lesné, všetko to tam majú dobre značené.
... keď som pozeral ten GPS záznam, tak ste mohli kuknúť ešte Apollonuv chrám (je stade pekný výhľad na v.n. Mlýnky a Pálavu) a Januv hrad. No a kúsok nad Valticami klasika - Kolonáda na Rajsne. No ale na to, že cieľom bolo "len" Pohansko, ste prešli toho pekne.

Inak ja som včera trocha pomotal po miestnych lesoch (vôňa borovicových lesov - na nezaplatenie), užil piesku, objavil kríž a vyšlapal na Ostrý vrch ...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up