Luigi na prvej fotke máš tu novú asfaltku čo ťa zavedie do/z Liptovskej Tepličky ( išiel som zo severu ). Môj prvotný zámer bol odbočiť na mieste kde som dal šípku ale neodolal som a išiel som až po jej koniec. Cesta má cca 10km jedna báseň. Ak by som išiel po smere šipky tak tam predpokladám že je strmá zvažnica ktorá ma na konci vypľuje rovno pri vlekoch. Na konci tejto asfaltky je nič v mojom prípade iba stádo vtákov čo som bol zarazený ako pekne fungujú eurofondy Je vidieť že myslia aj na cyklistov Ďalej som už išiel podľa appky v mobile. Od konca cesty som si musel časť potlačiť inač sa nedalo ( strmák 500m po lúke ale pohoda začiatok planiny ). Ak pôjdem tento úsek na budúci rok podľa týchto skúsenosti nová voľba bude opačný smer ale ani tento nie je zlý ( opačne to nebude treba tlačiť ). Je tam ale množstvo variácii ako sa kde dopraviť chce to iba teplé počasie a čas na preskúmanie

Na druhej fotke máš môjho favorita Spišských potuliek. Táto cesta ta zavedie na planinu Závratné. Jazdil som to tam celé leto ale čo tam je za výhľadov a cestičiek jedna báseň. Už teraz mám naplánované trasy len nech je už leto. Tatry môžu ísť... Žltou som označil tiež cestu ktorá vedie...na Smrečiny. Záverečný úsek od tej žltej sa už napájaš na Horal trasu až po Smrečiny N1. Taktiež nespočetné množstvo odbočiek výhľadov stačí si iba vybrať a preskúmavať.

Ak budeš mať záujem môžem osobne poukazovať čo som už poobjavoval. Dosť ma lákajú hroby vojakov SNP v týchto končinách zaujímavé náučné výjazdy.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up