tazko sa do o nejakej kvalite vobec hovorit.
Vidím, že budem musieť niekedy dôjsť na ochutnávku (a osvetu). Aj keď to môže byť aj kontraproduktívne, keď mi potom prestane chutiť doma.

Ale inak som pil rôzne kávy, vrátane čerstvo praženej a pomletej kávy kdesi z Kolumbijskej bio plantáže, z rúk skúseného baristu a bolo to fajn (neviem, či to nebolo ristretto, lebo to podával v takom skoro štamperlíku a väčšina objemu bola crema). Najviac si ale aj tak spomínam na jedno kapučíno na talianskej benzínke kedysi pred 20-imi rokmi, keď sme sa túlali stopom po Európe.

edit: našiel som aj obrázok, ta môžte zhodnotiť jeho aparáty... goodidea.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up