Pred pár minútami sme spustili prihlasovanie na 19. ročník AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly - https://prihlasky.cyklotour.sk/index.html Na www.cyklotour.sk sú už samozrejme zverejnené aj propozície. V sekcii Trasy sme doplnili spoločnú mapu všetkých trás v dobrom rozlíšení. Pri jednotlivých trasách sú už zverejnené aj linky na náhľad cez Open Cycle Map. V pravom hornom rohu je možnosť voliť si jednotlivé náhľady, vrátane satelitného. 3D náhľady na trasy zverejníme onedlho. GPS dáta budú prístupné až po dobudovaní singlových pasáží. Dôležité upozornenie ! Na trasách sme zrušili minuloročný prejazdový časový limit !

Pripájame ešte informácie ku Slovenskému poháru XCM (MTB maratónov). SP XCM je v roku 2017 vypísaný pre nasledovné kategórie: Muži - rok narodenia 1998 a starší (Trasa 84 km), Ženy - rok narodenia 1998 a staršie (Trasa 60 km), Juniori - rok narodenia 1999 - 2000 (Trasa 35 km), Juniorky - rok narodenia 1999 - 2000 (Trasa 35 km), Kadeti - rok narodenia 2001 a mladší (Trasa 19 km), Kadetky - rok narodenia 2001 a mladšie (Trasa 19 km). Do kategórií budú započítaní len pretekári vlastniaci licenciu SZC, plus pretekári s národnou licenciou SZC ( účastníci seriálov Slovak XCM Tour a Škoda Bike Open Tour ) ako aj iných členských štátov UCI s platnou licenciou pre rok 2017. Ďalšie informácie okrem iného radenie na štarte... budeme zverejňovať po upresnení zo SZC.

Sneh pomaly schádza a my už brúsime krompáče a rýle na nové singlové pasáže nad obcou Hlboké Tak neváhajte a hláste sa !

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up