Mňa kaká, že sa takto pomenili trasy. 35 mi je málo, ale 60 km a prevýšenie cez 2300 m je dosť fuška. Ale idem do toho, mám tri týždne na tréning. Väčšinou sa do tempa na takéto trasy dostávam až niekde na Horalovi Vyhovovala la mi na 48čka čo sa chodila pred tým...

Trasa 35 km je oproti minulému roku skrátená o výšľap na lúku sokoliara Tomáša, no myslím, že toto po minuloročnom tepelnom zážitku nebude ľudom až tak chýbať. Teraz má prevýšenie 1350 metrov. Niekdajšia trasa 48 km mala prevýšenie 1600 metrov, takže až taký rozdiel to nie je. No a trasa 60 km je už naozaj bikerská chuťovka. Prevýšenie 2380 metrov nie je sranda, ale je tam 5 bufetov a kto si ju zvolí, absolvuje väčšinu krásnych singletrailov. Bikerskou atraktívnosťou je naozaj 60-ka o kus vyššie.

Počas pretekov je potrebné ísť si svoje rozumné tempo. Úspešné absolvovanie bikemaratónov je dosť "o hlave". No a bikemaratón nie je každodenný výlet. Má to byť výzva, aj keď v rámci reálneho zhodnotenia svojich síl s ohľadom na aktuálnu kondíciu a POČASIE Tak veľa šťastia. A držte palce, aby sa nám všetkým vydarilo počasie. V Hlbokom vznikajú naozaj jedinečné úseky. Pevne verím, že si ich vychutnáte.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up