Trate :
Deti do 6 rokov - trať je na lúke v priestore štartu , štart je hromadný , deti pretekajú na odrážadlách . bicykloch ( môžu mať aj pomocné kolieska . Ocenený budú všetci pretekári , asisitencia ( isť popri pretekárovi ) je dovolené. Hromadný štart
Deti do 10 rokov - trať vedie cez brod č1 , ktorý je možný obísť po lavičke , je to na zváženie pretekára . Dalej sa ide cca 100 metrov po asfaltovej ceste , nasleduje lúka - odbočka 1 , otočka 1 a spať po asfaltovej ceste cca 800m , znovu brod č1 alebo lavička. Asisitencia je možná len počas prejazdu brodu alebo lavičky ( pomoc pri páde pretekára ) . Pri brode a lavičke budu samozrejme organizátori , ktorý v prípade pádu pretekára pomôžu .
Deti do 15 rokov - trať vedie cez brod potoka brod č1 , je tam aj lavička ale pretekár ju nemôže použiť . Dalej sa ide cca 100 metrov po asfaltovej ceste , nasleduje lúka - odbočka 1 , brod č2 , chodník po lúke , brod č3 s lavičkou ( tu pretekár môže použiť lavičku) spať po asfaltovej ceste , odbočka č3 ,znovu brod č1 . Asisitencia je možná len počas prejazdu brodu alebo lavičky ( pomoc pri páde pretekára ) . Pri brode a lavičke budu samozrejme organizátori , ktorý v prípade pádu pretekára pomôžu .

Dnes pridáme pár fotiek z detských tratí. Trate pre dospelých doplníme v priebehu víkendu

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up