Zverejňujeme dôležité info o 19. ročníku AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly. Z dôvodu vysokého počtu prihlásených účastníkov, aktuálne 1248, sme pristúpili ku niektorým organizačným zmenám, ktoré nájdete na nižšie zverejnených obrázkoch. Upozorňujeme na rozdelenie štartu 35 km na 2 vlny. Prvú vlnu odporúčame pre pretekárov s ambíciou na popredné umiestnenie. Druhá vlna je skôr pre bikerov pohodárov. Druhá vlna má obmedzený počet na 200 miest. Rozdelenie na 2 štarty Vám umožní plynulejší a bezpečnejší prejazd úvodnými kilometrami. Čas sa meria pre každú vlnu samostatne, výsledky sú však pre obe vlny spoločné! Z tohto dôvodu došlo aj ku posunu časov štartov trás 35 km a 19 km. Pozor aj na skorý príchod do Súľova - do cca 9.15 hod., aby ste sa vyhli zdržaniu pri výjazde cyklistov trás 84 km a 60 km z lokality Javor na hlavnú cestu medzi Jablonovým a Súľovom!

Značenie trás začíname už dnes ráno, t. j. vo štvrtok a pokračujeme aj v piatok. Takže v piatok poobede, ak to počasie umožní, by ste si už mohli prejsť aj kompletne vyznačené trasy. Posledné doznačovanie prebehne ešte v sobotu ráno. Veď to poznáte, záškodníci nespia ...

Prosím, prečítajte si nasledovné upozornenia, ktoré budú aktuálne aj pre divákov a rodinných príslušníkov pretekárov. Z dôvodu pohybu cyklistov po chodníkoch v NPR Súľovské skaly budú platiť určité obmedzenia pohybu turistov po značených turistických chodníkoch. Ďakujeme za porozumenie. Tešíme sa na stretnutie v Súľove 23.-24. júna 2017.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up