Ja som na fulla (giant reign) nejakym zazrakom upevnil weeride safefront. Problem bolo ale to, ze na tu sedacku je nutny krasny valcovity vrch hlavovej trubky...inak sa objimka smyka nahor pri dotahovani. Odrbal som to stahovacou gurtnou, ktorou som dodatocne zabezpecil koniec tej horizontalnej tycky (okolo tycky a ramu) proti posunu hore.
Dalsia vec je, ze bez teleskopickej sedlovky (ktoru samozrejme mam) ani nema vyznam o tej sedacke uvazovat. Normalne clovek na bike klasickym sposobom nenasadne a jazdit s konstantne spustenym sedlom je chobotina.
Dalsia vec je, ze je nutne mat oproti normalu kolena mierne von (co sa mojim kolenam nepaci) a tiez z bezpecnostnych dovodov som docasne nahodil na bike flaty.
Inak maly je stastny ako blcha, ked moze sledovat, co sa za jazdy deje (btw ma 13 kil..). Je super sledovat tu radost, ked vidi, ze davam dole bike zo steny:) Myslim, ze napriek vsetkym jebarnam spojenym s riesenim sedlovky vpredu vs. full, to za to stoji a je to stokrat lepsie, ako keby mi dieta pozeralo na spoteny zadok/chrbat.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up