No ... ked Ti pride, tak:
- Vyskrutkuj (a vyhod) vsetky 2 horne nepotrebne srubky (jedna drzi nasypku, druha aretuje otocny prstenec nastavenia hrubky mletia).
- Vyber nasypku a pri vypnutom mlynci rukou vyskusaj potocit oskou motora, musi ist volne (ak nie, uvolnit nastavovaci prstenec smerom "coarse")
- Zapni mlyn (do siete a vypinac)
- Spust mletie podrzanim prsta na strednej ikone (melie, kym je tam prst)
- Ked sa mlynec toci, druhou rukou pomaly otacaj (drobnymi pootoceniami) prstencom hrubky mletia smerom "fine", az kym nebudes pocut, ze sa zacinaju kamene o seba triet - prve zvuky nie su kriticke, obvykle sa da este trochu prstenec pootocit. Pozn.: da sa to robit aj rukou pri vypnutom mlynci, ale nie je to take exaktne, ako ked bezi (skor mas pocit, ze uz sa kamene dotykaju)
- Vypni mlynec, teraz su kamene v "nulovej" polohe.
- Označ si fixou ciarku na prstenec a na telo (alebo mi napis SS, mam este nejaku zvysnu preciznu stupnicu na F4E ) a voci tejto polohe sa budes pohybovat uz len smerom "coarse".
Pozn.: mlynec ma vyrazene cislovanie na prstenci, ale je hrube a nula je niekde, kde to vyrobne vyslo (rezanie zavitu, zaciatok).
Pripajam obrazky, ako vyzera profesionalne spravena stupnica "made by me".
poukazy navigate_next
comment Komentáre ku fotografii
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre