Ano správne Peter , je to klzne púzdro ? / pozrel som video /

Tak ešte raz ... ako si dovolíš jednoznačne dogmatizovať svoje tvrdenie “ horkosť z kónického mlynceku “ . Veď práve preto sa používajú predovšetkým pre alternatívne metódy so svetlejšie prazenymi kavami snad aby tam horkosť nebola . A robiť závery z ručného drtiča a zovseobecniť ich a preniesť záver aj na mlynčeky za 2500€+ mi príde už trochu moc .... na žiaden cupping nemusím chodiť , aby som vedel čo mi chuti , ako mám s mojim materiálno technickym vybavením pracovať a kam sa vypracovať .

A ako som napísal ... nikto pokial viem nemá k dispozícii konicky aj plochy mlyn v tej najvyššej kvalite aby objektívne zhrnul svoje závery . Už som ti písal , že objektivizovať kvalitu espressa sa dá refraktometrom , chutovy profil a vôňu už ťažšie - každému iná pička vonia .

Možno ta parťák Luper “ papka” trosku okatejšie , ako by bolo treba , no ... a jeden poznatok mi nedá nesponenuť . Hosťujúci home baristi si nejako všimli trosku “neadekvátne “ reakcie a nepokoj v poslednej dobe na kávovou fóre .

Zatiaľ odo mna všetko , doprajem Vám trosku kľudu . Snáď to s Luperom nejako potiahnete .

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up