Dik to som si aj myslel. Co na to potom kava ked je vystavena vzduchu a mozno aj svetlu. Trochu sa potom prieci tomu ze ludia vakuuju kavu aby boli zrna cerstve atd.
Mletie OD je určené hlavne pre kaviarenské prevádzky, ale drvivá väčšina mlyncov je tak konštruovaná, hlavne tých výkonnejších (veď si všimni veľkosti násypiek štandardne dodávaných s mlyncami). Keď však balíček kávy 250g spotrebuješ do týždňa, nemusí to byť až taký problém. Naviac používam custom made malú násypku, kde je len minimálne množstvo kávy v hrdle (povedzme 15 - 20g) a vždy dosypem potrebné množstvo pred mletím. Plnú násypku potrebnú pre správne OD mletie podľa timera simuluje závažie, ktoré je vždy čerstvé, nestarne (viď. obrázok) .

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up