Finálny stav retencie F4E:
Po pochopení súvislostí, otestovaní rôznych anti-clump riešení a modifikácii mlynca je dnes retencia prechodového tunelika 0.4g a hmotnosť zvyškovej kávy v mlecej komore pri mletí SD 0.8g, celkom 1.2g. Spôsob testovania (ak by si tiež niekto chcel retenciu zmerať):
1. metóda/ Povysávanie mlecej komory (vybratý horný unášač), posladanie mlynca, nasypanie kávy do čistého mlynca, zváženie zomletej kávy. SD mletie. Vstup 10g, výstup 8.8g. Opakované 2x, stejný výsledok.
2. metóda/ Odobratie anti-clump, vymetenie kávy štetcom z prechodového tunelika (0.4g). Vybratie horného unášača a vymetenie kávy štetcom z mlecej komory cez tunelik, 0.8g. Spolu 1.2g.
Na týchto výsledkoch (môžem smelo povedať špičkových) sa podieľa úprava výstupného otvoru tunela mlynca a V3D anti-clump vlastnej konštrukcie.
Úpravy F4E sa už blížia do finále. Ďalej už len obrázky ...

Pozn: Fotky ukazujú odkrytovaný mlynec (vložku), ale nová vložka ("sklz") je zaústená do pôvodného výstupného tunela a mlynec vyzerá zvonku ako pôvodný (až na horný mechanizmus).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádza žiaden komentár. Môžeš však zanechať Tvoj komentár.

Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up