Ahoj ahoj,

jar sa nám blíži, a pozerám po novom biku. Chcel by som sa vás spýtať na nejaké rady, tipy a odporúčania, keďže je vás tu veľa omnoho viac skúsenejších ako ja.

čo jazdím: Hľadám ideálne nejaký bike, ktorý je vhodný na šlapanie, ako aj na nejaký zjazdík a občasný bike park. Do tejto kategórie mi spadajú trail/enduro biky. Pri trail bikoch sa trochu bojím, že nebudu úplné vhodné na nejake tvrdšie zaobchádzanie smerom dole. Tým sa dostávame do kategórie enduro, ktorého sa zase bojím, že hore kopcom a po rovine bude nepríjemne.

budget: idéálne do 2000€

osobne sa mi v danej cenovej kategórií najviac páči Canyon Spectral AL 5.0 2019. S vačšími zdvihmi (150 vzadu, 160 vpredu) by podľa mňa mohol ponúkať aj dostatočnú rezervu pri tvrdšich dopadoch či horšom teréne. Canyon ho posunul aj do vyššej kategórie č. 4. (z predchádzajúcej 3) do ktorej spadá napr. eduro model Strive. Čo poviete? Dobrý nápad? ( https://www.canyon.com/cs-sk/mtb/spectral/2019/spectral-al-5-0.html )

neviete ako to bude s YT Capra a vyšlapmi a jazdou po rovine? (https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/2098/sCategory/92)
prípadne YT Jeffsy zase pri jazde smerom dole? ( https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/2114/sCategory/509 )

Taktiež som sa bol pozrieť na bazarový Giant Reign 2015, ktorý vypadá pekne a za rozumné peniaze (viz foto).

Vopred za všetky rady ďakujem.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up