Ano, realny je os sedlovej trubky, efektivny je virtualna os od BB stredu po referencny bod (zvacsa stred zamku ale niekto stred sedadla, uz to nerobi velky rozdiel).
A Canyon to naozaj pise hala bala, nevymyslam si to, tu mas screenshot ich najdrahsieho 9SL modelu :- ) 70.7 je samozrejme realny uhol, vsade inde vsak uz pise 74.5.

Co sa tyka stacku, tak ten je spravne od BB tiez, nie po os medzi kolesami. Cize Canyon tam nespravne nezapocitava drop. Ale kludne ho tam mozno aj zapocital len ma nespravny graf.
Stack&Reach si definoval Transition, takze to ze to u nemcov daky brigadnik nakreslil a predefinoval je uz ich vec :- ).

Ako tie dva stupne nie su samozrejme ziadna katastrofa a su ludia ktori to uprimne preferuju a nielen z konzervativnosti. Ale napr. moje SQ-Lab sedadlo ma lyziny tak strasne vpredu namontovane ze to az ako by som mal offset na nom, cize ja by som si posunutim sedla uz nevedel vytvorit strmsi uhol o vacsi rozdiel nez mozno 1 stupen. Cize 76.5 je lepsi vychodzi bod lebo si viem vyrobit aj 75 (klasika) aj 78(Geometron style,etc..) podla vkusu a preferencii.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up