Dnes som si to užil. Zastavil som si pri každej tabuľke, precital si obsah. Dozvedel som sa čosi nové. Stihol som pozdraviť Juraja a tiež si pokecať s pánom Schwarzom. Ochutnal som vínko, dal si chleba s masťou a nič mi nechýbalo. Zdržal som sa na občerstvovačke celkom dlho (asi 15 minút), ale Okrem vzduchu v zadnom kolese, ktoré mi záhadne sfuklo na celkom nizky tlak dva razy počas trate (ďakujem dvom účastníkom, ktorí okolo mňa prešli a pýtali sa či je všetko OK). Pumpa bola, takže nebol problém. užil som si prejazd blatovymi mlakami a potom boli od žien pindy, že čo som zas špinavý jak prasa.
Išiel som krátku, lebo poobede som mal ešte povinnosti, no tombolu som stihol, ale nič som nevyhral rad prídem aj na ďalší ročník!

Skoro som zabudol. Tie pichacky boli veľmi fasa, aj keď škoda, že si to nemohol každý orazit sam.

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Veľmi vydarená akcia,ďakujem a chválim oeganizátorov za ideu nepretekania.Pre deti nemusí byť vždy najlepšou motiváciou súťaženie.Išiel som 22 km so svojim 10 ročným synom a veru som mu musel viackrát potlačit bike do kopca,no absolvoval so cťou a jeho sebavedomie zdravo narástlo.Som z generácie ktorá trávila všetok svoj voľný čas v pohybe ako vačšina z organizačného tímu a viem aký nerovný boj zvádzame ako rodičia s lákadlami digitálnych technológií.Osobne zastávam názor že dnešné deti síce majú menej pohybu ako kedysi no ak vidia športovať nás určite to jasne registrujú.
Ešte raz vďaka za organizáciu a ideu rodinného podujatia.
Jozef

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up