TrekBuddy v Samsungu i5700 Galaxy Spica

K aplikaciam:

RMAPS: Tato aplikacia je v podstate taky MOBAC v telefone. Pokial ma pripojenie na internet stahuje si mapy do kese, pokial nema zobrazuje ich z kesky cize offline. Zdroje map su tie iste ako v MOBACu. Daju sa pouzit aj vlastne mapy stiahnute MOBACom a ulozene na kartu. Vie urcit moju polohu, daju sa ukladat POI ale s trekmi to zatial robit nevie. Pokial bude vyvoj pokracovat potencial je slusny.

Maverick: Na prvy pohlad ma zaujal peknou grafikou, ale to je tak vsetko. Vie uz co to aj s trackmi, ale podporuje len urcite mapy (Open Street Maps, Google, Bing, Wikimapia) v online alebo offline rezime. Pre moje potreby je v podstate nepouzitelny.

TrekBuddy: Tato klasika vo svete hlupych telefonov funguje pod Andoidom dobre (tvari sa to ako nativne Android aplikacia, ale urcite je to Java so zabudovanym emulatorom). Funkcie ktore sa ovladali pomocou numerickej klavesnice sa vyvolavaju dotykom na oblasti v rohoch displeja, co je obcas neprakticke (pri posuvani mapy prstom po ploche obcas vyskoci nezelana funkcia). Stale je to vsak najlepsia mapova aplikacia (s tych co som skusal a s ohladom na moje potreby) aj na tejto platforme, takze hladanie OziExplorera alebo SmartComu pre tuto platformu stale pokracuje.

PS: Vedeli ste ze Androidne mobily naju zabudovany kompas? Tocil som kolo neho magnet a normalne to funguje

EDIT: Prave testujem dalsiu aplikaciu OruxMaps a nevyzera to marne. Poreferujem neskor.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up