drifter_OO: dobrá otázka, sám budem čakať na odpoveď od znalých
Za seba napíšem, že ak ti ide o presun k MK, tak najľahšie je ísť po klasickej hlavnej ceste do Mikuláša. Prípadne tesne po opustení VO ísť asfaltkou popri Rudave, poza čučuriedkové sady a rozbitou cestou do Petra.
Druhá možnosť odbočiť asi v strede cesty Mikulášov-Mikuláš a ísť tou hlavnou asfaltkou, ktorú poznáš (vyznačené aj na cykloserver) buď s odbočkou do Petra alebo stále po asfaltke za rašelinu v Prievaloch a ďalej do Cerovej (Rozbehy). Ak neodbočíš na Cerovú tak ďalej pekne až do Senice. To určite poznáš.

Osobne sa mi osvedčilo, ak chcem ísť dlhšiu trasu a cieľom sú kopce, tak to nekomplikujem rôznymi, presne ako píšeš, pieskovými cestami, ktoré jednak spomaľujú a uberajú síl. Šupnem to po ceste. Z Mikuláša pekne hore Mokrou dolinou, popod kopce do Podhradia a atď. To sme už v inej téme

Za tie roky som viac krát skúšal rôzne prepojenia, ako sa aj pýtaš. v 2015 som tak objavil pamätník U Štachety https://pam.epocha.sk/pamaetniky-zahorie/okres-malacky/u-stachety-vo-zahorie?highlight=WyJzdGFjaGV0eSJd super lokalita, len bez piesku a mimo VO by to bolo lepšie.
Ak si dobre spomínam, bola to trasa Moravský Sv.Ján-Prievaly. Okolo Štachety pieskové cesty, neviem ako to vypadá teraz.

Doteraz som napríklad nepochopil, prečo tá jedna z asfaltiek (neďaleko Štachety) len tak končí. Sranda.

V prílohe pre zaujímavosť, všetky moje trasy v tejto časti v garmin mape, nižšie zjazdné a pre mňa známe úseky v cyklo mape.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up