Xt 11s

Par stran dozadu sa rieslo ze XTR a XT 12s radenia maju problem ze v nich praska/praskala pruzinka(na zahranicnych forach uz niektori mali 3 radenie). Som to riskol a kupil tiez XT. Tazko povedat ci pruzinku zmenili alebo bola len zle spracovana, alebo ako ma Shimano casto vo zvyku- nespravili nic. Mam vyrobny kod TI, tj september 2021, takze uvidim. Pruzinka je na pohlad stale malicka a tenka.

Ale co som chcel...tak ci tak mnohi ktorim to prdlo potom tlacili bike lebo neslo podradit na lahsi. Ta zapadka bez pruzinky volne lieta. Finta ako dojazdit resp aj takmer normalne fungovat je otocit radenie kolmo k zemi, zapadka ma dlhsiu cast na strane kde ma zapadnut takze gravitacia vsetko spravi za Vas. Asi nebude mozne to tam supat silno a rychlo lebo by poskakovala ale s citom by to malo ist.

BTW mam teraz doma 12s radenia XT aj SLX. XT je aj vdaka multirelease a instant release vnutri v podsate "hodinovy strojcek" ale to vzdy aj bolo. Aj ked 12s XT je teraz este komplikovanejsie a pouziva tensie pliesky a viac pruzin ako 11s XT. SLX 12s je oproti tomu jednoduchy tank, kedze istant release nema.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up