Ahoj,
osobne ho mám tiež a v kategórii "hodnota za peniaze" asi ťažko nájsť lepší pomer cena/výkon. Kľuky že nie sú ultegra, tam je jedine +200 gramov rozdiel. Stred je na úrovni sady 105, myslím, že v tejto cenovej relácii je to (alebo aspoň bol, keď som vyberal bicykel ja) štandard. A aj tak sa dá za nie veľa peňazí potom prípadne vymeniť pri servise. Takisto brzdové kotúče, ja to vidím skôr ako spotrebák, pokiaľ naozaj človek jazdí, to si časom vie ľahko vymeniť.
S veľkosťou asi veľmi neporadím, som z inej strany spektra: 184cm, na hrane M a L, išiel som do L a je to pomerne pohodlné, nebol problém vykrútiť ani dlhšie preteky, ako napr. https://mallorca312.com/
Dosť veľkým negatívom sú kolesá - sú ťažké a pomalé. Osobne som ich prakticky hneď menil. Pri reacto 6000 sú o trochu lepšie (fulcrum 800), ale tiež slabota, čiže pokiaľ nemáš farebné preferencie výrazne v prospech 6000, tak nemá zmysel na ňu čakať. Apropo, farby, v tejto čierno-oranžovej "Team Bahrain Victorious" vie zaujať omnoho viac ako množstvo iných (aj výrazne drahších) bicyklov, zároveň mu aj veľmi dobre sedia aero proporcie. Takže ak chceš priťahovať pohľady, si na správnej adrese No a potom je oranžová omotávka, ktorá sa proste ušpiní. Ale nie až tak rýchlo, ako by človek očakával.
A asi posledný postreh, jedna z mála farebných kombinácií, ku ktorej sa naozaj hodia aj skinwall plášte

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up