Neďaleko rašeliny v Šándorfe ma zaujal pohľad na Plavecký hrad. A hlavne na tie kopce vpravo. Ten úplne vpravo je Vajarská a ten druhý by mohla byť Bučková. Peterklin to nebude. Väčšinou s identifikáciou nie je problém, ale toto je záľudné.

Dnešný neplánovaný výjazd ma zaviedol do Studienky, ktorá je vhodným štartovacím miestom na jazdu po Záhorí. Cieľom bol prejazd hlavne asfaltiek vo vojenských lesoch, ktoré sú zjazdné za každého počasia. To bolo nečakane vhodné, aj keď miestami hmla.
Aj keď to každý určite vie, v oblastiach v okolí strelníc sa oplatí dodržiavať https://www.mod.gov.sk/harmonogram-vojenskych-cviceni-na-uzemi-vojenskych-obvodov/ Napríklad (nielen) tento týždeň bolo vojenskú pyrotechniku výrazne počuť v okolitých malokarpatských lesoch.
Nikam som sa neponáhľal (niežeby to bolo inokedy ináč), takže som si pozrel rôzne dlhšie nenavštívené lokality alebo úseky. Aj keď pri pohľade na tie pekné MK kopce bola motivácia do nich nakuknúť, chvíľu treba počkať. Klzisko a snehovo blatová kaša dlho nepotrvá a aspoň asfaltky budú onedlho opäť bezpečne zjazdné.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/01b8297153/
Tak ako som sa rozpísal tu, tak aj pri niektorých fotkách

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up