Farmový chov zveri pri Gbeloch. Majú tu všetky druhy: jelene, daniele, muflóny aj srny. Zaujímavý pohľad takto po kope. Integrácia v praxi :)

Ukončeniu záhorskej sezóny 2022 som venoval výjazd z Kútov. Moje obľúbené miesto na parkovanie pri stanici je už konečne voľné.
A aký bol teda výjazd? Väčšina fajn. Hlavne som sa potešil, že som konečne vďaka tunajším fotkám a prispievateľom (kleine-ho foto si spomínam) bol pozrieť kaplnku sv. Urbana za Borským Sv. Jurom. Okolité poľné cesty sú veľmi príjemné a pekné. Zároveň som chcel už veľmi dlho prejsť cez ekodukt nad D2. Podarilo sa, aj keď je z obidvoch jeho strán tabuľa, aby tadiaľ ľudia nechodili a neplašili migrujúcu zver.
Ďalšie úseky takisto pekné, Trajlinky sa mi páčili. Niekde za Borským Mikulášom som uvažoval, kadiaľ ísť. Reku, cez Zámčisko. No len som zabudol, že je december, nedávno sa roztopil sneh a poľné cesty sú v inom stave ako v lete Tak som si aj kúsok potlačil a pár metrov aj ponosil bicykel, keďže sa kolesá odmietali točiť od nánosov blata Od kaplnky v unínskych vinohradoch to už bolo OK, ale nejako klesla nálada Záver, nevymýšľať, poľné cesty v tejto časti majú ešte čas a radšej sa zablatiť lesným blatom ako blatom poľným lepivým
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/a4cf297215/

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up