Dnes príjemné jarné počasie, tak prvé kilometre na novom Rock Machine . Len tak zľahka na Záhorí okolo dediny, do Adamova a v lese Čáry, Smolinské, Gbely. Cyklisti, rodinky so psami na vychádzke.. Celkom dosť ľudí vonku. Ako naozaj prvý jarný deň. Celkom sucho v lese. 34km.

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up1thumb_down reply

Krasavec, len bacha na zadny naboj ak tam mas shimano s microspline orechom 😬

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ok. Môžeš len tak v krátkosti napísať, čo to znamená? Kde je chyba? Čo sa mu môže "úrazom" spôsobiť? Nech mám predstavu.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Nestastna a zbytocne komplikovana konstrukcia. Treba si odsledovat ako "huci". Ked funguje spravne tak pri malej rychlosti rapka a pri vyssej uz je ticho. Mne to postupne zacalo rapkat stale, potom vobec a nakoniec to pri zabere zacalo divne vrzgat. Tak som to rozobral, vycistil a namazal. Chvilu bolo ako tak klud, ale potom zas to iste. Znova rozborka, cistenie a mazanie. No stale sa mi nezdal ten chod az mi raz zasekol orech. Po rozborke som zistil, ze plastova krytka loziska naboja sa zlomila a dostala medzi pruzinky co odtlacaju orech pri volnobehu. To som kupil druhy rovnaky naboj z bazaru na nahradne diely. No a nakoniec sa dosrali valive plochy na naboji, to uz som si povedal ze je cas ist do ineho naboja a kupil som novatec 😁.
No a teraz nedavno som nasiel poskodene konusy na prednom naboji, daju sa vymenit ale stoji to asi 35€ a to uz som radsej objednal novatec a budem mat aj predny naboj na priemyselnych loziskach 😉

thumb_up1thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up