nezabudol som, schválne som nenapísal, že či prídeš na to že som bol 4,6 s pred ním, ale neprišiel si na to, si napísal blbosť že o 6 sekúnd, ako bývalý ekonóm to neni moc dobrá vizitka pre teba, aj tá naša ekonomika potom tak vyzerala, si sa pomýlil až o 23,33 % !

mi tak napadlo že francúzsky majster sveta mal možno tými dvoma rokmi naviac vo včerajšej kategórii mladých trocha výhodu a že oproti minulosti sa trocha posunul vek kedy najtalentovanejší cyklisti na klasikách a v GC etapákoch dosahujú svoje najlepšie výsledky cca o 2 - 3 roky skôr už od vo veku 22 rokov (Bernal, Pogačar, Evenepoel)

Pogačar a Roglič ked vydržia a budú rovnakým tempom vylepšovať svoje palmares tak o 2 roky môžu preskočiť v ranking all time Sagana, Evenepoel a MVDP o 3 - 4 roky, Aert vo veku 28 rokov trocha spomalil a už to asi nedá, jedine že by najbližších 5 rokov znova zapol a dosahoval lepšie výsledky ako Sagan v tom veku - keď v 29 rokoch získal ešte 7. zelený dres na tour, vyhral etapu, bol na tour 10 krát v top ten, 9 krát v top 5, v 30 rokoch bol 2. o zelený dres na tour, 2. v bodovačke na Gire, vyhral etapu na Gire, ...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up