Zdravim borci,

tuto sezonnu som kupil novy MTB bike a mam na nom plaste: WTB Trail Boss 29x2,4" Comp a uz som chytil 4x defekt a prestava sa mi to pacit... lebo na starom biku som mal plaste Maxxis Crossmark II EXO TR, kevlar a za dobu 5 rokov som mal defekt iba 1x, pritom stale jazdim to iste. Bud mam fakt smolu alebo mam taky blby pocit ze chyba bude asi v plastoch. Su tie WTB fakt shit a treba ich vymenit?

Viete odporucit nieco fakt dobreho co by mi eliminovalo riziko defektu? Rozmyslam nad modelom Maxxis Minion DHR II 3C-MaxxTerra/EXO/TR, ktory kamarat jazdi uz cca 3 roky a nemal ani jeden defekt.

Plus uvazujem ze by som si kupil aj tmel do dusi: https://www.mtbiker.sk/shop/servis/tmely-a-lepidla/weldtite-tmel-do-dusi-250ml.html#description ale to pravdepodobne potrebujem vymenit aj duse tak aby som ho vedel cez ventil naliat. Mate s tym niekto skusenosti, funguje to na 99%?

Dakujem za rady

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Mal som snimi rovnaký problém sú to šunty, tiež som nahodil miniony a defekty sú preč a samozrejme s mliekom.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

vdaka, aspon niekto mi potvrdil ze moj pocit o plastoch mal nieco do seba
prechod na bezdusaky neplanujem, teraz ma zaujali tie Schwalbe plaste s extra vrstvou Greenguard proti prepichnutiu, ktore tam niekto odporucal... vyzera to zaujimavo, ja som filtroval len Maxxis stale, ostatne znacky som akosi ignoroval... popozeram si nejake recenzie ci fakt stoja za to

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up