Vcera ked som bol na bajku, ma psy nahanali. Isiel som vedla takej skladky, kde zrejme ludia z prilahlej zahradkarskej oblasti nieco povyhadzovali a zrazu pes, taky mensi vlciak krizenec, zacal brechat a vystartoval na mna. Vacsinou ked sa take stane, tak len tak klusaju popri a stekaju, ale tento mi cvakal po clenku. Dostal dobru kopacku do zubov, to ho na chvilu zabrzdilo, ale vystartoval znovu a to sa uz zjavil dalsi pes a pridal sa k nemu. Dal som sprint jak blazen, chvilu sa hnali za mnou a potom toho nechali. Celkom haluz zazitok. Mam doma pepr sprej a obcas si aj vravim, ze by nebolo od veci ho bravat so sebou, ale toto bola taka rychlovka, ze by som ho asi ani nevedel pouzit
Ja nosim sprej, mam ho uplne rychlo pristupny na hornej trubke, ale ked na mna minule z nicoho nic, z otvorenej brany domu vybehli dva vlciaky, tak som nemal sancu ho vytiahnut, nastastie som im usiel.

Ohladom toho domu, pred domom je cesta a ta zacina kopcom asi 100m skor, je tam aj tabula, 100% urcena cyklistom majitelom toho domu "Spomal, male deti". Zrejme cyklisti nespomalovali, tak to riesia otvorenou branou a psami. (Je to verejna cesta) Nabuduce si zoberiem sprej na medvede, ked tadial pojdem.

Ked som minal druhy dom, chlapik, ktory tam stal hovori „hej, na tie psy si treba davat pozor", cize je zrejme, ze to tak je casto.

tu je to miesto na mape
https://www.freemap.sk/#map=17/48.509241/19.432104&layers=Z

tu je vysvetlivka
Snímka obrazovky_19-2-2024_172044_www.freemap.sk.jpeg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up