Pyramida v ľade

Pridám tu fotku generátora duševného uvolnenia a regeneratora energie, ktorý som si na dvore postavil na zaciatku covidu.

Je to drevená rámová pyramída so širkou zakladne 3m a lehatkom vysokým 1/3 jej výšky. Ma len tesarske soje, kolíčky, pu lepidlo a nemá žiaden železný prvok. Na vrchole je medená špička. Orientacia je presne na Severku.

Uz behom polhodiny sa clovek dokáže tak uvolniť a zregenerovať, akoby sa vyspal do ružova, hoci k spánku v nej väčšinou nedochádza. Čas je tam tak relatívny, že aj keď tam stravim hodinu, zda sa to ako 5 minút.

Praca zvykne byť stresujuca, tak sa tam šupnem (keď sa dá ) hneď po nej a druhá polka dňa je zase plná energie. Je to lepšie ako keď si človek dá poobede šlofika. Ked som pyramidu ešte nemal, použival som len 15min oddych na vyrovnanie energií. Toto je min 5x silnejšie.

Niekedy tak chodim vecer, čo je úžasné, lebo je tam kľud, hviezdy, ja a energia.
Ale ta energia v cloveku je potom harmonizovaná a vyvážena v celom tele, A vyborne sa po tom zaspava v posteli. Človek je naladeny na svoju podstatu, kľudný, vyrovnaný.

Zaujímavý efekt vzniká v zamrznutom ľade vo vnutri ale aj v okolí pyramídy. Su to také 3D pyramidky a utvary vystupujúce z ľadu aj 5mm.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up