Mne počas jazdenia občas cinkal 203 predný rotor a to napriek tomu že mám pevnú osku QR15 a bola dotiahnutá dobre. Problém sa prejavoval pri určitej rýchlosti v závislosti od dezénu fat albertov ale len pri jazde po rovnom povrchu - asfalt.

Keďže mi akékoľvek nežiadúce zvuky lezú na nervy, vyriešil som to výmenou kotúča, nakoľko pôvodné nerezové (myslím G2) sa dosť krútia, možno aj preto začal avid konštruovať posledné verzie rotorov trocha iným spôsobom pri priemere 203, kde je stredná časť "celo-liata" ako cirkulárka a paprsky začínajú až niekde v tretine či polovici rotora, no vyzerá to blbo.

Namiesto týchto rotorov som dosadil plávajúce Hope floating saw 183+203 a i keď prvotné inštalovanie bolo trochu zdĺhavejšie, som maximálne spokojný.... žiadne nepríjemné zvuky, neprehrievajú sa tak ako klasické, nakoľko hliníkový unášač odvádza lepšie teplo, samozrejme zabezpečuje aj ich lepšiu stabilnú polohu a trecia plocha pekne na nitoch "pláva" presne tam, kde má. O peknom vzhľade hovoriť nemusím. Veľa tunerov si ich dáva už len kvôli tomu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up