Kalendár podujatí

cestný cyklomaratón ZEMPLINTOUR 2010

Srdečne Vás pozývane na prvy ročník cestneho cyklomaratónu s názvom Zemplintour 2010, ktoré sa stane 8 maja centrom cyklistiky na Zempline. Pozývame Vás do prekrásnej oblasti Zemplinskych vrchov, pozývame Vás užiť si jeden jarný víkend a prejsť si trat hlavne Vášho cyklomaratónu.
Po rokoch cyklsitickeho temna na zempline , Vám dňa 8. mája 2010 prinášame Cyklomaratón, ktorý by mal splniť aj Vaše najväčšie očakávania. Trať je jednookruhová a bude mať dĺžku 107km na ktorých Vás trať zavedie do okolia Zemplinskych vrchov. Na trati vás bude čakať všetko, čo od takejto trate očakávate,široké cesty , technickeuseky aké snáď na žiadnom inom slovenskom maratóne nenájdete, dlhšie aj krátke stúpania, prekrásne prírodné scenérie a hlavne neustále kopce hore-dole meniacou sa krajinou. K tomu by sme samozrejme chceli pridať bezchybne značenú trať, kvalitné občerstvovačky, zabezpečenie priebehu preteku na najvyššej možnej úrovni, perfektnú atmosféru a dúfajme že pekné, pre Vás priateľské jarné počasie.
Dúfame, že naša snaha usporiadať cestny cyklomaratón sa stretne aj s Vašou podporou. Dovoľte mi pri tejto príležitosti vopred poďakovať všetkým, ktorí sa už teraz podieľajú na tom, aby ste boli s týmto cyklomaratónom nadmieru spokojní. Vás, vážení priatelia, ešte raz srdečne pozývame a či už si náš maratón vyberiete, alebo nie, prajeme Vám veľa šťastne, bez nehody najazdených kilometrov, pevné zdravie .
keyboard_arrow_up