Kalendár podujatí
Dátum a lokalita:
calendar_today27. 9. 2015 place Udiča SK
Detské cyklo preteky

Liga/seriál:
list 9. kolo - Detská tour Petra Sagana

Organizátor/kontakt:

Logo: 9. kolo/finále - Detská tour Petra Sagana 9. kolo/finále - Detská tour Petra Sagana

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

comment Hodnotenia akcie

4.67 / 5 • 3 hodnotenia
thumb_up0thumb_down reply

Slabina podujatia je moderator... inak vyborna akcia

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Nám sa páči moderátor, je slušný, je náš.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ak nevie predstaviť súťažiacich ani po 8 kolach a dookola uvádza čísla pretekárov , ani pri vyhlasovani nepovie priebežne poradie a odstupy ... a pod. tak to nie je o "slušnosti" ani o tom koho je... rovnako sa stalo že nebol vo Svite pri dojazde kategorie ml. žiakov a napriek tomu že tam boli dvaja moderátori , nemal ich kto " uvisť" skratka neprofesionalne, Peter Zanicky mu v Granči zobral mikrofon aby pri preteku dal "šťavu" komentovaniu priebehu preteku... mam pokračovať??

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Nejde o žiadne profesionálne preteky, ale že detí sú v pohybe, rodina spolu atď.. Samozrejme že sa dá zlepšiť skoro všetko, ak máš pripomienky, rady, alebo výhrady, tak ich adresuj tomu kto je za to alebo ono zodpovedný a počkaj si či sa to zlepší, či Tvoje dobre mienené rady padli na úrodnú pôdu. Súhlasím s Tebou, že moderátor by mal moderovať najmä samotné preteky a z toho plynúce čísla a mená pretekárov by mal pohotovo vedieť rozpoznať a hlásiť prejazdom cieľa - to by bolo ideálne, ale ktovie ako má tie zoznamy spravené, či mu niekto zvýrazňovačom vyznačil prvých 5 najlepších v danej kategórii, atď. atď.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Ano preteky profesionálne niesu , ano maju splnať to aby sme v deťoch prebudili zaujem o pohyb , šport a cyklistiku... Chceme deti motivovať , ale organizátori sú profesionáli v zmysle plateného človeka, sú nositeľmi špičkoveho profi cyklistu, a preto aj profesionálny prístup sa tu skrátka musí prejaviť. Ak píšeš že je tu rodina spolu, dovolím si povedať aby členovia rodiny neboli čislami ale deťmi , ktoré sú aj takto zviditeľnené a majú ešte väčšiu radosť. Moderátor zahlasil v Hrabušiciach že bude hlasiť len do 5 miesta jazdcov a že viac menej sa venuje mladším deťom ako starším kategóriam, sťažuje si priamo na mikrofon, že aj Peťo Zanicky mu kazal aby viac rozprával, .... podklady si hadam musi pripraviť sám , veď moderuje tuto súťaž už druhy rok, vysledky sa priebežne uverejnuju na stranke a to musi byť súčasťou jeho prípravy na pretek... o spuste nepresnosti ani nepíšem....

thumb_up1thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up