Kalendár podujatí

BIG SNOW RIDE

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.
NASLEDOVNÝ ZÁVÄZNÝ TERMÍN PRETEKU BIG SNOW RIDE JE 13. MAREC. Pretekári, ktorí už sú zaregistrovaní, tak ostávajú naďalej registrovaní. Elektronické prihlásenie beží naďalej do spomínaného dátumu. V prípade, že by ste sa chceli odhlásiť z elektronickej registrácie (nech v tom máme prehlad), tak nás kontaktujte na toman@casomierapt.sk. Ospravedlňujeme sa za situáciu, ktorá nastala a verím, že máte stále záujem o tento pretek. Vzhľadom na preloženie preteku nám vznikla časová rezerva, v rámci ktorej by sme pre Vás chceli pripraviť viac prekážok na trati. Veríme, že máte stále záujem o túto udalosť a zúčastníte sa na BIG SNOW RIDE spolu snami :)

Pre niektorých sa sezóna nekončí a preto sme pre Vás pripravili niečo nové čo ste doteraz u nás nemohli zažiť. Určite ste už počuli o známom ski and bike parku Malinô brdo. Prichystali sme pre Vás pretek na snehu, bude sa jazdiť na snowscootoch a na bicykloch!

Môžete sa tešiť na:
- MTB DOWNHILL PRETEKY
- SNOWSCOOT PRETEKY
- SNOWSCOOT FREESTYLE JAM
- HROMADNÝ ZJAZD

Štandardne pôjde o individuálny meraný pretek, ale radi by sme uskutočnili aj hromadný zjazd tzv. "avalanche" ktorý sa na slovensku vidí len zriedka. Vďaka kabínkovej a sedačkovej lanovke sa pohodlne vyveziete spolu s vašim Bicyklom či snowscootom. Štart je umiestnený na vrcholovej stanici sedačkovej lanovky vo výške 1209 m.n.m. a trať prechádza pomedzi zjazdovky. Ďalej trať pokračuje zo suchého hrabova po zelenej trati a ku koncu sa napája na modrý zamat. Ciel sa nachádza pri údolnej stanici kabínovej lanovky 545 m.n.m.(hrabovo). Pri jazde prekonáte výškový rozdiel 664 m. Keďže sa pretek bude konať počas lyžiarskej prevádzky tréning bude možný len od vrcholovej stanice kabínovej lanovky aby nedošlo ku konfliktom s lyžiarmi a zároveň aby sa utlačený sneh nezničil ešte pred pretekmi. V prípade neporozumenia reagujte v komentároch.

Na snowscootoch sa pôjde aj kategória freestyle v snowparku, takže sa môžete tešiť na množstvo trikov!

Termín pojazdu je zatial predbežný môže sa zmeniť podla počasia. Viac INFO čoskoro na https://www.facebook.com/events/1728022427429476/. Tešíme sa na vás :)
keyboard_arrow_up