Kalendár podujatí

Karpatský triatlon

comment Hodnotenia akcie

3.5 / 5 • 2 hodnotenia
thumb_up0thumb_down reply

Budem sa snazit konstruktivne kritizovat.

Bezecka cast bola prechadzka ruzovym lesom. Jednoducho luxus a nadhera. Cez les, v tieni, dobry vzduch. Obcerstvenie na kazdom 2km useku sa mi zdalo prehnane, ale aspon nebola tlacenica...
Respektive bola. V depe. Cez depo prechadzala bezecka trat, no land for claustrophobic...
Cyklisticka cast miestami pripominala skor preteky XC.
Cenim si snahu, ze jamy vo vozovke a nerovnosti cesty boli oznacene neonovo-zelenou farbou, ale v rychlosti 40-60km/h kto ich vcas zbada a este sa stihne vyhnut, ma u mna sampanske. Aj zachranari boli pripraveni na eventualne pady, nastastie nemuseli zasahovat. Sipky oznacujuce smer boli dostatocne viditelne a v dostatocnom mnozstve. Zabludit bolo nemozne.
Nabuduce radsej lepsiu trasu pre bike.
Inac celkom fajn akcia, dobra lokacia, pekne prostredie.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ja som bol prekvapeny urovnou podujatia. Tak trochu som nejak ocakaval zlu organizaciu, nakolko organizatori nedostatocne vopred odkomunikovali trat, dokonca ju v poslednom tyzdni menili, a vyklad trate na mieste bol katastrofalny. No napokon z toho bola prekvapivo dobra akcia, v den preteku vsetko klapalo ako hodinky, cyklistika bola skvele znacena, trasa bola velmi zaujimava profilom, no povrch bol velmi zly. Bezecka cast super. Ludi bolo dost, moderator dobry Pacilo sa mi.
Co by som urcite vytkol je naseedovanie 13 pretekarov stylom: "Toto su nasi kamarati".

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up