Kalendár podujatí

1. Gajarský Kovian

comment Hodnotenia akcie

5 / 5 • 1 hodnotenie
thumb_up1thumb_down reply

Kto by bol čakal, že v obci Gajary môže existovať nápad zorganizovať MTB maratón. No ja určite nie. Vyrastal som tam celé detstvo a poviem Vám , málo kde nájdete tak rovinatý terén ako práve v Gajaroch a okolí. Preto ma až rozosmialo keď som si tu v kalendári prečítal, že sa bude konať Gajarský MTB maratón. Pozrel som si mapu a celkové prevýšenie a plakal som od smiechu. Keďže poznám organizátora osobne, spýtal som sa ešte raz,,, to vážne ,,, ? To aký bicykel si mám vziať? Žiletku, trek, MTB?? .... Vraj, jedine MTB... No nedalo mi to a prešiel som si v stredu pred pretekom naplánovanú trasu aj so synom a fakt,,, Jedine MTB. Toľko piesku ako tam som na pretekoch ešte nevidel. Ja viem veľmi dobre aké podmienky sa v okolí Gajár nachádzajú, no človek si to v zápale emócii ani neuvedomí. Po prvých pár kilometroch, po absolvovaní XC vložky - mimochodom vážne dobrej sa zhodujeme, že toto na tenké gumy určite nie je.
V deň štartu teda stojím na čiare a už viem, čo ma čaká. Rýchly štart ten sa dal čakať keďže sa štartovalo na asfaltke, jemné spomalenie na XC dráhe a potom????
Naplno až do konca.
Tento pretek hodnotím veľmi pozitívne, treba skúsiť, je to iné ako čokoľvek ste doteraz zažili. Ťahať naplno 45 km ?? No veď skúste si to nabudúce.

thumb_up1thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up